Oturum Aç

Program kapsamında okutulan tüm derslerin dönemlere göre gruplandırılmış halini aşağıda bulabilirsiniz. ​​​​


I.YARIYIL (Güz Dönemi)

Ders Kodu Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
GKA101U Gıda Mevzuatı Zorunlu 3+0 4.0
İLT101U Bireyler Arası İletişim Zorunlu 3+0 4.0
İNG101U Yabancı Dil I Zorunlu 3+0 3.0
İŞL107U Genel İşletme Zorunlu 3+0 5.0
KOİ303U Turistik Alanlarda Mekan Tasarımı Zorunlu 3+0 5.0
MUH101U Genel Muhasebe Zorunlu 3+0 4.0
SOS109U Turizm Sosyolojisi Zorunlu 3+0 5.0
Toplam       30

II.YARIYIL (Bahar Dönemi)

Ders Kodu Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
AŞÇ102U Gastronomi Tarihi Zorunlu 3+0 3.0
AŞÇ104U Beslenmenin Temel İlkeleri Zorunlu 3+0 3.0
GKA102U Gıda Güvenliği Zorunlu 3+0 4.0
HİT102U Halkla İlişkiler Zorunlu 3+0 4.0
İNG102U Yabancı Dil II Zorunlu 3+0 3.0
İŞL108U Girişimcilik Zorunlu 3+0 4.0
PZL302U Satış Teknikleri Zorunlu 3+0 4.0
SOS320U Sosyal Davranış ve Protokol Zorunlu 3+0 5.0
Toplam       30

III.YARIYIL (Güz Dönemi)

Ders Kodu Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
KOİ409U Yiyecek İçecek Yönetimi Zorunlu 3+0 5.0
TAR201U Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Zorunlu 3+0 3.0
TÜR201U Türk Dili I Zorunlu 3+0 3.0
AŞÇ201U Türk Mutfak Kültürü Zorunlu 3+0 3.0
AŞÇ203U Dünya Mutfakları I Zorunlu 3+0 4.0
AŞÇ205U Temel Mutfak Teknikleri Zorunlu 3+0 4.0
AŞÇ207U Gıda Coğrafyası Zorunlu 3+0 4.0
AŞÇ209U Gastronomi ve Medya Zorunlu 3+0 4.0
Toplam       30

IV.YARIYIL (Bahar Dönemi)

Ders Kodu Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
TAR202U Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Zorunlu 3+0 3.0
TÜR202U Türk Dili II Zorunlu 3+0 3.0
AŞÇ202U Osmanlı Mutfağı Zorunlu 3+0 4.0
AŞÇ204U Yöresel Mutfaklar Zorunlu 3+0 4.0
AŞÇ206U Dünya Mutfakları II Zorunlu 3+0 4.0
AŞÇ208U Mutfak Hizmetleri Yönetimi Zorunlu 3+0 4.0
AŞÇ210U İçecek Bilgisi Zorunlu 3+0 4.0
AŞÇ212U Menü Yönetimi Zorunlu 3+0 4.0
Toplam 30